Folosind acest site web, dumneavoastra (user-ul) va declarati de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, ar trebui sa parasiti site-ul.

Proprietatea

Acest site web este singurul site oficial al EDU FIT. Intregul continut al acestui site, incluzand, fara limitare, text, grafica, logouri, butoane, icoane si imagini, este proprientatea EDU FIT, a asociatilor sau a partenerilor sai, si este protejat de legislatia romaneasca si internationala.

Folosirea conținutului site-ului EDU FIT

Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt site web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin EDU FIT, asociatilor sau partenerilor sai, dupa caz.

Acceptarea condițiilor

Serviciile sunt oferite de catre EDU FIT numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor EDU FIT presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor EDU FIT.

Descrierea serviciilor

Site-ul edu-fit.ro ofera sau poate oferi utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de EDU FIT sunt subiectul acestui acord de utilizare. EDU FIT nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, EDU FIT nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de EDU FIT pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate EDU FIT, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care EDU FIT are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor EDU FIT. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile EDU FIT. EDU FIT nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii site-ului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dvs. sa folosasca contul dvs. de la edu-fit.ro).

Politica de privațiune

EDU FIT isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. EDU FIT asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, EDU FIT isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procuratura sau alte autoritati), EDU FIT isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator, precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.

Contul de e-mail, parola și securitatea acestuia

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, EDU FIT nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

EDU FIT nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dvs. de la edu-fit.ro.

Interesul pe care il acordati promotiilor, altor servicii, precum si servicii comerciale nu implica in nici un fel firma EDU FIT decat daca acest lucru este specificat explicit pe site-ul edu-fit.ro. Nicio pierdere sau dauna suferita ca urmare a interactiunii dvs. cu oricare dintre aceste terte persoane nu poate fi imputata EDU FIT.

Declinarea oricărei garanții

EDU FIT isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor EDU FIT. EDU FIT nu ofera nicio garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, EDU FIT nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor EDU FIT, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Încheierea acordului

EDU FIT isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, EDU FIT isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, EDU FIT isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.